VIRSILOTTO 27.10. 2020

VIRSI 325
Tulkaa ja riemuitkaa,
Herralle veisatkaa.
Nyt eteen Herramme
kiittäen käykäämme.
Kallio autuuden
on Herra armoinen.
Hän, suuri voimassaan
ja herraudessaan,
on kaikkein herrain Herra.

Päivän saarna 18.2.2010 to

 

Tekstit

Jesaja 43:24-25

Synneilläsi kyllä olet minua rasittanut, pahoilla teoillasi minua vaivannut. Mutta minä, minä itse pyyhin pois sinun rikkomuksesi oman itseni tähden enkä muistele sinun syntejäsi.

Roomalaiskirje 4:25

Jumala antoi Kristuksen kuolla meidän rikkomustemme tähden ja herätti hänet kuolleista meidän vanhurskauttamisemme tähden.

 

ristiinnaulittu_jeesus_kristus_piirretty.jpgSynnitön ei tarvitse Jeesusta. Syntinen sen sijaan tarvitsee häntä.

Mutta uskaltaako syntinen ajatella, että Jeesus rakastaa häntä ja antaa hänelle kaikki synnit anteeksi kun hän sitä Jeesukselta pyytää?

Jos olet syntinen ja kaipaat Jeesuksen rakkautta, niin haluan rohkaista sinua tulemaan Jeesuksen luo sellaisena kuin olet. Mene Jeesuksen luo ja pyydä häntä Vapahtajaksesi. Hän kuulee rukouksesi ja pelastaa sinut.

Paitsi että saat syntisi anteeksi, saat Jumalan Isäksesi ja Jeesuksen ystäväksesi ja seurakunnan kodiksesi. Mene sinne ja rukoile että löydät sieltä elävän uskonveljien ja -sisarten joukon.

Sinulle, joka kuvittelet pärjääväsi ilman Jeesusta ajatellen olevasi sellaisenasi kelvollinen taivaaseen, kehotan nöyrtymään Jeesuksen edessä. Ei kukaan voi päästä taivaaseen ilman että tulee sinne Jeesuksen kautta. Jeesus sanoo:

"Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan pääse Isän luo muuten kuin minun kauttani.” Joh.14:6.