VIRSILOTTO 27.10. 2020

VIRSI 325
Tulkaa ja riemuitkaa,
Herralle veisatkaa.
Nyt eteen Herramme
kiittäen käykäämme.
Kallio autuuden
on Herra armoinen.
Hän, suuri voimassaan
ja herraudessaan,
on kaikkein herrain Herra.

Päivän saarna 4.1.2010 ma

 

Tekstit

Jesaja 66:8

Minä saavun kokoamaan kaikki kansat ja kielet, ja kaikki tulevat ja näkevät kirkkauteni.

Efesolaiskirje 1:17

Minä rukoilen, että Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala, kirkkauden Isä, antaisi teille viisauden ja näkemisen hengen, niin että oppisitte tuntemaan hänet.

 

aurinko1.jpgJumalan kirkkauden näkeminen on riemullinen tapahtuma kaikille siihen valmistautuneille. Jumalan kirkkauden näkemiseen voi valmistautua vain yhdellä tavalla. Se tapahtuu antamalla Jumalan Karitsan, Jeesuksen Kristuksen pestä pois synnit.

Vain Jeesuksen verellä puhdistettu ihminen voi iloita Jumalan kirkkauden näkemisestä. Vain Jeesuksen pelastama on turvassa kun Jumalan kirkkaus kerran ilmestyy.

Se ilmestyy kaikkea jumalattomuutta ja laittomuutta vastaan.  ” Niin Herra toteuttaa oikeutensa tulella, hänen miekkansa lyö ihmissukua, ja monet kaatuvat sen lävistäminä: nuo, jotka puhdistautuvat ja valmistautuvat palvontatarhojen menoihin johtajansa ympärillä, minä tunnen heidän tekonsa ja ajatuksensa, ja he kaikki saavat loppunsa, sanoo Herra. ” Jes.66: 16-17

Nyt vielä on mahdollisuus pyytää Jeesusta Kristusta omaksi Vapahtajaksi ja Pelastajaksi.

Voit tehdä sen vaikkapa seuraavassa rukouksessa:

Jeesus Kristus, sinä olet todellinen Jumala ja maailman Vapahtaja. Ota minut omaksesi. Anna kaikki syntini anteeksi ja anna elämääni tarkoitus ja suunta. Lähetä Pyhä Henkesi asumaan sisimmässäni ja lohduttamaan ja puolustamaan minua ja olemaan kanssani iankaikkisesti. Aamen.